Bewegwijzerde skateroutes Utrecht

Wilnis skateroute (Recreatie Midden-Nederland, 11 km)

ANWB Bosdijk skateroute (22 km) in: Weide- en moerasgebied rond Utrecht (74 km)

ANWB Cope skateroute (24 km) in: Meneer de baron is niet thuis (43 km)

ANWB Linschoten skateroute (18,5 km) in: Groen is mijn hart! (61 km)

ANWB Lopikerwaard skateroute (17 km) in: Rondje 58! (43 km)

Gecombineerde ANWB Cope-Linschoten-Bosdijk skateroute (65 km)

Skateroute-combinaties
De ANWB Bosdijk skateroute, de ANWB Cope skateroute en de ANWB Linschoten skateroute kunnen op verschillende manieren met elkaar gecombineerd worden.

 • De ANWB Cope-Bosdijk skateroute (ca. 44 km)
  Het recreatiegebied “Oortjespad” is het meest geschikte startpunt voor deze combinatie. U kunt van hieruit starten met het fietsen van de ANWB Cope skateroute, die linksom loopt richting Woerden. In de laatste kilometers van deze fietsroute, bij de driesprong N401/N212, gaat u de bordjes van de ANWB Bosdijk skateroute volgen, die rechtsom loopt richting Wilnis. Eenmaal terug bij de driesprong, slaat u linksaf en fietst u langs de N212 tot u bij het recreatiegebied “Oortjespad” komt.
 • De ANWB Linschoten-Cope skateroute (ca. 43 km)
  Het NS-station van Woerden is het meest geschikte startpunt voor deze combinatie. Het informatiepaneel staat bij het fietspad rechts van de hoofdingang van het station. U kunt van hieruit starten met de ANWB Linschoten skateroute, die rechtsom loopt richting Oudewater. Eenmaal terug bij het NS-station in Woerden, gaat u de bordjes van de ANWB Cope skateroute volgen, die linksom loopt richting Portengen.
 • De ANWB Cope-Linschoten-Bosdijk skateroute (ca. 65 km)
  Het recreatiegebied “Oortjespad” is het meest geschikte startpunt voor deze combinatie. U kunt van hieruit starten met het fietsen van de ANWB Cope skateroute. U rijdt deze route tot aan Woerden. In Woerden volgt u niet de routebordjes naar Geestdorp, maar fietst u naar het NS-station, waarvandaan u de ANWB Linschoten skateroute gaat rijden vanaf het informatiepaneel bij het fietspad rechts van de hoofdingang van het station. Terug bij het NS-station in Woerden, pakt u de ANWB Cope skateroute weer op tot aan de driesprong N401/N212. Op die driesprong slaat u rechtsaf en volgt u de ANWB Bosdijk skateroute in zijn geheel, om uiteindelijk weer uit te komen bij het recreatiegebied “Oortjespad”.

Een reactie op Bewegwijzerde skateroutes Utrecht

 1. Henk zegt:

  De Bosdijkroute en Coperoute zijn ongeschikt geworden voor skaters, vanwege storten van asfalt met grit op een lang traject langs de N401. De enige optie hier is in het gras langs de weg lopen. Van de Coperoute zijn ook verder teveel delen ongeschikt voor lekker skaten: te smal (richting Portengen) en te slecht (traject naar kasteel Haarzuilen)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.